Opvul behandeling

Na het aanbrengen van een nieuwe set nagels, maak ik met u een vervolgafspraak. U krijgt van mij een klantenkaartje, waarop de tijd en datum worden genoteerd.

Eens per drie a vier weken dienen de (kunst)nagels te worden "opgevuld". De natuurlijke nagels zijn dan al weer een stuk gegroeid, zodat u een "uitgroeirand" ziet langs de nagelriemen. Ook kunt u zien, dat de witte rand (bij een French Manicure nagels) een stuk naar voren is gegroeid. Aangezien het breekpunt dan ook verder naar de top van de nagels komt te liggen (hefboomeffect), is het noodzakelijk de nagels bij te werken. Het is belangrijk om de nagels weer opnieuw in balans te brengen door te vijlen en een nieuw gel/ acryl of fyber laagje aan te brengen. Dit is belangrijk voor het behoud en de conditie van uw nagels. 

Tijdens de opvulbehandeling worden de eventuele los zittende randjes verwijderd en wordt er een flinke laag van het oude product afgevijld. Dit is noodzakelijk om u eigen nagels gezond te houden. Een verse, frisse laag acryl of gel wordt weer op uw nagels aangebracht, al dan niet in combinatie met een French Manicure randje, en uw nagels zijn weer als nieuw!

Na een aantal weken (afhankelijk van de groei van uw nagels) moeten de nagels weer worden nabehandeld.

De tijdsduur van deze behandeling is, 1 à 1,5 uur vanaf € 30,00 excl. € 12,50 French Manicure en/of Nail Art nagels.