Gedurende de zomermaanden draagt u het liefst open schoenen. Heeft u echter ontsierende (schimmel) nagels, dan zult u uw voeten het liefst willen verstoppen. Vaak zijn schimmels de aanstichters van deze 'kalk/schimmelnagels'. Gelukkig is dit tegenwoordig prima op een verantwoordelijke manier te camoufleren. Het is mogelijk de aangetaste nagels met een speciale schimmelnagelsgel te behandelen, om zo weer mooie, normaal uitziende teennagels te krijgen. Het is verstandig om na een nagelcorrectie de schimmelnagel te blijven behandelen met een mycose dodend middel. Door deze behandeling kunt u 2 maal per dag (ochtend en avond) de nagelriemen blijven bedruppelen, zodat de nagel beter kan genezen.

  10__teennagles_zond.prodpict0363.jpg              10_french_man_teennagles1pict0363.jpg      

Standaard behandeling bestaat uit:

  • Uw voeten worden ontsmet.
  • Nagelriemen worden los gemaakt.
  • Nagels worden in model gevijld.
  • Een aantal laagjes gel wordt op uw nagels aangebracht, incl. French Manicure randje (wit randje).
  • Gel wordt uitgehard in een UV-lamp. De UV-A straling van deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk. Uw huid wordt niet bruin door dit licht.
  • Teennagels worden in model gevijld.
  • De teennagels worden afgewerkt met een glanzende topgel om een nog mooiere uitstraling te krijgen.

De tijdsduur van deze standaard behandeling is 1,5 uur.  15__teennagles_met.nailartprodpict0363.jpg 

Nailartgel op teennagels

Met nagellak, prachtige steentjes en andere nagelversieringen kunnen de leukste, simpelste, maar ook extraverte nagelversieringen op teennagels worden aangebracht. Teennagels laten lakken of liever nailart?

  

 

Reparatie/correctie van teennagels

In bepaalde situaties kan het prettig zijn dat één teennagel in zijn geheel wordt gecorrigeerd. Bijvoorbeeld als een nagel voor de helft is aangegroeid of er zelfs helemaal af is, na een ongelukje of een (gedeeltelijke) nagelverwijdering door een arts of zoals in onderstaande foto.

lia_gist_can.922.jpg             lia_overlag_op_gistnagel_voet934.jpg

Nagels aangetast door Nagelpsoriasis          1 grote teennagel behandeld met Gel

lia_pict1003.jpg             lia_na_pict1007.jpg

Graag adviseer ik u over een passende oplossing.

Een Overlay behandeling op teennagels geef ik uit hygiënisch oogpunt uitsluitend bij u aan huis. De vijlen die ik voor uw teennagels gebruik, mag u na afloop van de behandeling behouden.

De tijdsduur van deze behandeling is, afhankelijk van de keuzen die u maakt, 1,5 á 2 uur. Een overlay voor uw teennagels met French macicure is € 34,50 excl vijlenset á 5,50.