nat.overlay_met_1_nailartvastgelegd_2006-1-22_00004.jpg

Een natuurlijke verlenging van nagels is mogelijk bij Nails4U.

De natuurlijke elegante nagels zijn niet van een echte nagels te onderscheiden, alhoewel alle oneffenheden van de natuurlijke nagels(denk aan ribbels, psoriasis- en gespleten nagels) zijn na de gelbehandeling verdwenen. Als één van de nagels door breuk eraf is gegaan is het mogelijk om door middel van een natuurlijke verlenging één of meer identieke nagels na te maken. Door deze methode is het niet meer te zien dat  één van de nagels was gebroken of gespleten.

U kunt ook bij ons ook terrecht als u maar één nagel wilt laten repareren, gelijk aan de rest van uw nagels!

Een Overlay is een laagje Acryl, Gel of Fiberglass over de natuurlijke nagels heen, zodat uw eigen nagels worden verstevigd.

Afhankelijk van de hardheid van uw nagelplaat en uw wensen, wordt bepaald welk systeem en techniek het best geschikt is voor uw nagels.

Elke behandeling wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Ook aan de keuze van producten en reiniging van materialen wordt veel aandacht besteed.

Wilt u meer weten, kijk dan boven in de Menubalk onder het kopje behandelingen, waar meer informatie over de producten Acryl, Gel of Fiberglass staat met de daarbij bijbehorende behandelingen.

  • De tijdsduur van deze behandeling is, afhankelijk van de keuzen die u maakt, 45 min. á 1 uur vanaf € 28,50, excl € 12,50 French Manicure en/of Nail Art Art nagels.
  • De tijdsduur voor alleen een behandeling van gespleten nagels is 30 min. En kost u slechts € 24,00 inclusief toplaag. Ook reparatie van één nagel is mogelijk hiervoor betaalt u € 3,50

                                                                                                                                                      

 Gecoate nagelsGecoate nagels1

Voor de behandeling                                                Gecoate nagels met mat toplaag na de behandeling