Sjabloonnagels slablonen.jpg

Er wordt een sjabloon onder uw eigen vrije top van de nagel geplaatst. Op dit sjabloon wordt de bestaande nagel gebouwd en gevormd. Dit kan zowel met Acryl of Gel. Hierdoor onstaat er een verlenging van uw nagel (vergelijkbaar met een verlenging met een tip). Alle variaties zijn mogelijk bv. een gekleurde French Manicure rand, 3D effecten met strassteentjes en bloemetjes enz. Alle nagels kunnen naar uw wensen in de juiste vorm en lengte worden gevijld. Na het vijlen van uw nagels worden deze gepolijst. U kunt er ook voor kiezen om een top glanslaag te laten aanbrengen.

Stilettonagels 

Dacrylbloem_met_stilettonagel11-11-2007_00012.jpge razend populaire stilettonagels danken hun naam aan het stilet, een kort steekwapen met een smal en dubbelsnijdend lemmet. In de zestiende eeuw was dit dolkachtige steekwapen, vooral populair onder sluipmoordenaars, omdat het zo handig klein was.

De schoenenindustrie ontdekte de vorm in de veertiger jaren van de vorige eeuw. Met stilettohakken wordt iedere pump een elegant hoogstandje. Per definitie is de stiletto een hak met een hoogte van meer dan 7 cm en een breedte van maximaal 1 cm. Stiletto's werden hét kenmerk van de stijlvolle vrouw. Hoge, slanke hakken geven het been immers een fraaie, erotische uitstraling.

5_stilettonagelspict0319.jpg

 

Een paar jaar geleden begon de stilettonagel in de mode te komen. "En, een stilettonagel geeft handen hetzelfde effect als wat de stilettohak voor benen doet"! 

 

 Acryl art_2006-3-29_00001.jpg

"De stiletto geeft vingers en handen een erotische, trendy look!"   

 

De tijdsduur van een volledige set met Sjabloons is afhankelijk van de keuzen die u maakt: 2,5 á 4 uur. Sjabloom/French Manicure nagels per set vanaf € 75,50

1_stiletto_nagelvastgelegd_bloem2007-3-18_00006.jpg