blauwe_nailart_en_blankfiberenagvastgelegd_2006-1-22_00010.jpgFiberglass is een systeem dat wordt gebruikt, wanneer u veel met uw handen in het water zit en/of veel gebruik maakt van kleurstoffen (b.v.haarverf).  

Het Fiber Systeem wordt ter versteviging van de (kunst)nagel als een zelfklevend weefsel van glasvezel of zijde op de nagel aangebracht, waarna de versteviging wordt opgebouwd bestaande uit zes producten. 

Bij de afwerking wordt er een persoonlijke Care Kit gebruikt, waarin voor deze behandeling speciale vijlen zitten. Deze vijlen worden gebruikt om de nagel in model te vijlen, nadat het laatste product is opgebracht. Een natuurlijke uitstraling van uw nagels krijgt u, nadat uw nagels zijn gepolijst. 

Fiberglassnagels zijn vrij dun, maar geven  wel een goede versteviging van uw natuurlijke nagels. Bij het bepalen van de vorm wordt rekening gehouden met uw lifestyle en de vorm van het nagelbed, zo krijgt u nagels die het beste bij u passen.

Na een aantal weken (afhankelijk van de groei) zullen de nagels worden nabehandeld met een nieuw Fiberglass laagje. Dit is belangrijk voor het behoud en de conditie van de nagels.

De tijdsduur van deze behandeling is 1,5 uur voor alléén Fiberglass € 68,50