krant__french-bloem_nagels_pict0780.jpgAcryl luchtgedroogd

Luchtgedroogd acryl is een poeder met een vloeistof. Het penseel wordt eerst in een acrylvloeistof gedoopt en daarna in een poeder. Hierdoor ontstaat een bolletje, waarmee de nagel wordt verstevigd . Het acrylsysteem hardt uit door blootstelling aan de lucht.

Acryl gedroogd onder een lamp

Acrylpoeder met een vloeistof die niet uithardt in de lucht, maar onder een ultraviolette lamp, wordt gedroogd. Omdat deze vloeistof niet verdampt, geeft het geen geur af.

De beide producten worden met een penseel eerst in een acrylvloeistof gedoopt en daarna in de acrylpoeder, hierdoor onstaat een bolletje, waarmee de nagel wordt verstevigd. Acryl wordt gebruikt op harde nagels en is minder flexibel dan gel en geeft minder mee als u uw nagels stoot.

Voordat het product op uw nagels wordt gemodelleerd, wordt eerst gekeken naar de conditie/structuur van uw nagels en de nagelhardheid. Afhankelijk hiervan worden de juiste hoogwaardige ingrediënten gebruikt, zodat de nagel een zo’n natuurlijk mogelijke uitstraling krijgt. De nagels kunnen ook qua vorm gecorrigeerd worden . Er zijn verschillende kleuren mogelijk van naturel tot een glitterlook.

De nagels worden afhankelijk van het soort acryl, door lucht of een UV-lamp uitgehard. De UV-A straling van deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk. Uw huid wordt niet bruin door dit licht. Na het uitharden worden de vorm en lengte van uw nagels bepaald.

Bij de afwerking wordt uw persoonlijke Care Kit gebruikt, waarin alle vijlen zitten, die hierbij noodzakelijk zijn. De nagels worden zo dun mogelijk gevijld en daarna gepolijst. Bij het bepalen van de vorm wordt er rekening gehouden met uw lifestyle en de vorm van het nagelbed, zodat u nagels krijgt, die het beste bij u passen.

Na een aantal weken (afhankelijk van de groei) worden de nagels nabehandeld met een nieuw acryllaagje. Dit is belangrijk voor het behoud en de conditie van de nagels.

U kunt ook kiezen voor een beschermende glanstoplaag over de afgewerkte nagels .

Ik adviseer u na deze behandeling elke avond nagelriemolie te gebruiken. Het houdt de nagelriemen gezond en soepel, zodat uw nagels veel langer meegaan.

De tijdsduur van deze behandeling is, afhankelijk van de keuzen die u maakt, 1,5 å uur  € 52,50 en 3 uur incl.kunstnagels € 75,00 exl. French Manicuren en/of Nail Art.