Gel is een flexibel stroopachtige vloeistof en is zeer geschikt voor flexibele nagels. Het geeft mee als u, uw nagels stoot.  french_witvastgelegd_2006-7-10_00000.jpg

Voordat er een product op uw nagels wordt gemodelleerd, wordt er eerst gekeken naar de conditie van uw nagels en de nagelhardheid. Afhankelijk hiervan worden de juiste hoogwaardige ingrediënten van de flexibele gels op uw nagels gebruikt.

De gel wordt met een penseel op uw nagels gemodelleerd door een aantal laagjes aan te brengen. Ieder laagje wordt uitgehard in een lamp met ultraviolet licht. De UV-A straling van deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk. Uw huid wordt niet bruin door dit licht.

Bij de afwerking wordt uw persoonlijke Care Kit gebruikt, waarin alle vijlen zitten, die hierbij noodzakelijk zijn. De nagels worden zo dun mogelijk gevijld en daarna gepolijst. Bij het bepalen van de vorm wordt er wel rekening gehouden met uw lifestyle en de vorm van het nagelbed, zo krijgt u nagels die het beste bij u passen.

Chroom nagels

Na 3 of 4 weken (afhankelijk van de groei) zullen de nagels worden nabehandeld met een nieuw laagje gel. Dit is belangrijk voor het behoud en de conditie van de nagels. U kunt er ook voor kiezen om een beschermende glanstoplaag over de afgewerkte nagels te laten aanbrengen.

De tijdsduur van deze behandeling is, afhankelijk van de keuzen die u maakt, 1, tot 1,5 uur,  voor alleen nagels met gel € 35,00 en 2 uur € 75,00 voor kunstnagels opzetten met gel.