Het woord Manicure stamt uit het latijn: Manus betekent hand en curare verzorgen. Bij de hand behoort de nagel en daarom spreken we van "natuurlijke hand-en nagelverzorging voor een effectieve, zichtbare, verbetering van de conditie van uw nagels en handen". manicure_beh._karin_904.jpg

Voor degenen die geen kunstnagels willen, maar toch mooie verzorgde nagels willen hebben geeft een manicurebehandeling een uitkomst. Steeds meer beroepsgroepen erkennen het belang van de eerste indruk. Dienstverlenende bedrijven letten er steeds meer op dat hun medewerkers er goed verzorgd uitzien. Bekijk eens de vrouwen, maar ook steeds meer de mannen, die achter de balie bij een bank- of postkantoor staan. Overal waar direct klantencontact gewenst en nodig is, zijn de medewerkers onbewust het visitekaartje van het bedrijf.

Het is daarom van belang dat u 1 keer per maand een manicurebehandeling neemt om het effect zichtbaar te houden.

 manicure_massagebeh.karin908.jpg

Een heerlijke massage met herstellende-voedende verzorgingscrémes, waardoor handen, onderarmen en ellebogen met massagetechnieken ontspannen gemaakt worden en de huid weer zacht aanvoelt. U gaat hierna nog even met uw handen in een warmtehandschoen, zodat de natuurlijke en vochtbindende ingrediënten, zorgen voor een langdurige hydratie van uw huid.

 

 

Natuurlijk worden uw nagels mooi in model gevijld met daarbij een speciale behandeling voor uw nagelriemen. Een persoonlijke Care Kit, waarin een nagelborsteltje en de juiste vijlen zitten wordt gebruikt voor de Manicure behandeling.                 

Na afloop worden uw nagels gepolijst, zodat ze vuilafstotend worden. Wenst u nog een nagellakje eventueel met een French Manicure randje, dan worden uw nagels gelakt met een tolueen-en formaldehydevrije kwaliteitslak, die langhoudend en hoogglanzend is. silvia_manic.beh._met_french.nagellakpict0961.jpg

 

Bij de foto hiernaast kunt u zien hoe uw handen zijn, na een manicurebehandeling met gebruik van alléén diverse nagellakken op de natuurlijke nagel.

 

 

U krijgt van mij altijd een persoonlijk professioneel advies over hoe u het beste na deze behandeling zelf uw handen en nagels kunt verzorgen.

De tijdsduur van deze behandeling is, afhankelijk van de keuzen die u maakt 1 uur. De behandeling kost € 35,50 incl. nagels lakken