Vaak kunt u er niet van afblijven, van een nagel die voor het oog er niet goed uitziet (traumanagel), als vanuit uw nagelriem een nieuwe nagel uitgroeit. U blijft dan net zolang peuteren of wrijven totdat de nagel is aangetast of zelfs, dat er een eeltlaag op het nagelbed is gegroeid. Dit gebeurt zowel bij mannen als vrouwen en kinderen.

Onderstaande foto laat zien een traumanagel, ontstaan toen 35 jaar geleden de duim tussen een autoportier kwam. Zo zonder nagel door het leven hoeft nu niet meer!

1_problnagelvastgelegd_2004-1-20_00001.jpg  result_probl.nvastgelegd_2004-1-20_00003.jpg

De nagel voor behandeling.                    De nagel na behandeling

Op een professionele manier is deze nagel nagebootst en passend bij de overige nagels van deze klant. De nagebootste nagel wordt 1 maal per 3 weken bijgewerkt of vervangen op een speciale methode. Deze methode kan voor iedere klant weer anders zijn. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en hygiëne voor vele probleemnagels geven u de oplossing door vrijblijvend een afspraak te maken. 

ilonka_o_voor_nagelb.12-6-08pict1119.jpg

ANTI-NAGELBIJT-ARRANGEMENT

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Een probleem waar moeilijk van af is te komen, maar met het anti-nagelbijtarrangement kunt u het probleem de baas worden.

Het arrangement bestaat uit ongeveer 10 á 12 behandelingen. Ik gebruik hiervoor een speciale techniek om een zo’n natuurlijk mogelijke nagel te creëren. Gedurende deze periode zal ik u intensief begeleiden en wordt de behandeling individueel afgestemd op uw persoon, zodat op een effectieve manier het beste resultaat wordt behaald, om van nagelbijten af te komen.

Eerste behandeling

Bij uw eerste bezoek kan er een complete set nagels gezet worden inclusief een nagelcorrectie. De lengte van de nagels zal in het begin kort gehouden worden. Een nagelbijter is gewend om alles met de vingertoppen te doen en zal dus moeten wennen aan het feit dat er weer nagels zijn. Wanneer de nagels te lang zijn, zullen ze sneller breken of beschadigen, omdat de nagels overal tegenaan stoten.

probleemnagel_liavastgelegd_2006-7-12_00000.jpgprobleemnagelvastgelegd_2005-9-5_00005.jpg

Nagelbijtster voor de behandeling                     Na de behandeling

Tweede behandeling (na 1 week)

Na een week komt u terug voor controle. Uw nagels worden weer kort gevijld en eventueel gerepareerd. Eén nagel repareren is gratis, iedere volgende nagel kost € 5,00 per nagel. Tevens krijgt u een standaard manicurebehandeling. 

Derde behandeling (na 2 weken)

Ongeveer twee weken na uw eerste bezoek komt u terug voor een maatwerk nabehandeling met opvulbehandeling.

Vierde behandeling (na 3 weken)

Controle met maatwerk behandeling en standaard manicure. 

Vijfde behandeling (na 4 weken)

Controle met maatwerk behandeling en standaard manicure. 

Zesde behandeling (na 5 weken)

Controle met maatwerk behandeling en standaard manicure. 

Zevende behandeling (na 7 weken) en de Achtste behandeling (na 9 weken)

Controle met maatwerk behandeling en een standaards manicure.

Negende behandeling (na 11 weken)

Controle met maatwerk behandeling en standaarden manicure.

Tiende behandeling (na ong. 14 weken)

Controle met maatwerk behandeling en standaard manicure.

Eventueel 11 en 12  behandeling (na 18 en/of 20 weken)

Laatste controle van uw nagelbijt-arrangement met als eindresultaat uw eigen nagels.

Na een halfjaar komt u gratis terug ter controle! 

Bij uw eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden afhankelijk van uw nagelgedrag, zodat er een goede begeleiding komt voor uw nagelbijt probleem.

Wanneer u al deze behandelingen apart wilt doen, komt u op een bedrag van € 420,00. Kiest u direct voor het volledige arrangement dan betaalt u € 375,00. Dit bedrag mag u in 3 termijnen voldoen. De eerste termijn van € 175,00 betaalt u bij de eerste behandeling. Bij uw derde behandeling betaalt u de tweede termijn van € 125,00. Het restantbedrag van € 75,00 betaalt u bij de tiende behandeling. 

 2 beschadigde duimnagel2_prob.nvastgelegd_2004-2-8_00002.jpgs ontstaan door wrijving.