from "F.C." details Jan 9 2009, to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. date Jan 9, 2009 2:23 PM subject Nails 4 U: eindelijk nagels mailed-by nails4uzeewolde.nl

Dit is een informatieverzoek van F.C

In oktober 2008 werd ik erop gewezen, dat ik in mijn huidige beroep en ook mijn toekomstige werkzaamheden, niet met afgebeten nagels kon verschijnen. Echter dit was een probleem waar ik al zo'n vijfenveertig(45)jaar mee leefde. Ik deed het uit gewoonte.In mijn jonge jaren had ik er al van alles aangedaan, maar niets hielp.Ik werd in contact gebracht met nails4you in de persoon vanCunera Akkerman. Na een gesprek heeft zij mij eerst gelnagels opgebracht, waarna ik kon zien hoe mijn handen eruit zagen met nagels. Dit was voor mij een openbaring. Door deze gelnagels was plots de zin van het nagelbijten verdwenen.Zij gaf mij tips om van mijn nagels af te blijven(behoudens het knippen en gladvijlen).Na een intensieve behandeling van 3 maanden heb ik thans nagels,zoals het behoort. Uiteraard heeft het de nodige inspanning gekost, maar het resultaat mag er zijn.Wat mij ook opvalt, is dat er een soort zelfvertrouwen is ontstaan en dat ik tijdens contacten met andere personen niet meer mijn handen behoeft te verbergen.Uiteraard is er nog enige mate van ontwenning, maar ook dit wordt overwonnen.Ik kan deze behandelingsmethode dan ook een ieder aanraden, die problemen heeft met nagelbijten en deze nare gewoonte wil afleren.(Hoe jong of oud je ook bent)

Gepubliceerd in Zeewolde Actueelkrantenart._10-6-2008_0001.jpg

Florence Griffith Joyner haalde bij de Spelen van 1984 nog vooral het nieuws door haar excentrieke nagels. Vier jaar later was ze een van de sterren van de Spelen van Seoel.florence_griffith_joyner.jpggriffithjoyner_gal_l_10.jpg Flo Jo won vele gouden medailles en verscheen met haar spectaculaire nagels in alle kranten.

 

 

 

 

Voor concertpianist Wibo Soerjadi is het welbevinden van zijn handen een van zijn belangrijkste zorgen. Hij heeft ze dan ook voor en bedrag van 450.000 euro verzekerd.                wibi_soerjadi.jpg

 

Nails4u heeft in het huis-aan-huis Nieuwsblad van Zeewolde Actueel gestaan! Een interview met mij heeft plaats gevonden op 20 november 2007.

Hieronder het artikel:

zeewolderkrant.gif